pelle מתכוני
שייק ירוק בריא וטעים
בתוספת אבקת הפלא של הקולגן תוכלו ליהנות משייק גם טעים וגם בריא ומזין!
מרכיבים:
- תפוח ירוק
- סלרי
- לימון
- דבש
- נענע
- מעט קרח
אופן ההכנה:
מכניסים את המרכיבים לכוס הבלנדר, טוחנים ונהנים!
שייק ורוד טעים בטרוף
שייק ורוד טעים בטרוף!!
מרכיבים:
- כוס מי קוקוס
- תותים(אפשר קפואים)
- תותי בר
- בננה
- ליים
- 2 כפיות יוגורט טבעי
- אבקת קולגן של pelle
אופן ההכנה:
מכניסים את המרכיבים לכוס הבלנדר, טוחנים ונהנים!
לבריאות ❤️
שייק מרענן של אננס, תפוח, נענע ואבקת הקולגן של פלא
שייק מרענן של אננס, תפוח, נענע ואבקת הקולגן של פלא גם בריא וגם טעים בטרוף!!!
מרכיבים:
- תפוח ירוק
- 150 גר׳ אננס
- כפית לימון או ליים
- 5 עלי נענע
- 60 מ״ל נוזל קוקוס
- מעט קרח
אופן ההכנה:
מכניסים את המרכיבים לכוס הבלנדר, טוחנים ונהנים!
מתכון לשייק טחינה עם סלק פשוט וטעים
מתכון לשייק של טחינה עם סלק פשוט טעים, בריא ובצבע מטריף.
מרכיבים:
- טחינה גולמית
- לימון
- אבקת קולגן של פלא
- מים
(יחס לפי איך שאוהבים)
- סלק מבושל במים
(חצי סלק לצבע ורוד עדין סלק שלם לצבע משגע וחזק)
- כמון לפי הטעם
אופן ההכנה:
מכניסים את המרכיבים לכוס הבלנדר, טוחנים ונהנים!
מוזלי צבעוני ושמח
במיוחד עכשיו שהשוק צבעוני וססגוני בפירות מתוקים, זה הזמן להתפנק בארוחת בוקר שמכניסה המון שמחה! שלי גפני אחותי היקרה ואני מפנקים אתכם במתכון לארוחת בוקר בריאה צבעונית וטעימה בכמה דקות עם שקית פלא אחת קטנה וקסומה….
מרכיבים:
- 3 כפות יוגורט משובח
- 1 שקית אבקת קולגן של פלא
- 3 כפות מייפל
- 1/2 תפוח עץ אדום
- חופן ענבים אדומים- ללא גרעין
- חופן ענבים ירוקים – ללא גרעין
- 1 בננה טריה פרוס דק
אופן ההכנה:
מערבבים את יוגורט עם המייפל והקולוגן ומעבירים לקעריות ההגשה.
מעל מניחים 3 כפות גדושות של גרנולה.
מעל מפזרים את הענבים.
עכשיו מניחים את פרוסות הבננה, ומעל הכל תפוח עץ טרי חתוך לקוביות.
ועכשיו רגע לפני שמגישים, כל שנותר להוסיף גרעיני פסיפלורה טרייה וכמה עלים של נענע ריחנית.
בתאבון ❤️
שייק כתום מרענן וקיצי
יש מתכונים שהם גם וגם וגם. בקיצור פלא! לא צריך סוכר ולא צריך זמן ובטח לא מאמץ.. כמה מצרכים מעולים ושקית קסמים אחת, ויש לכם מתכון טעים בריא וכזה שישמור אתכם יותר יפים וצעירים… נשמע לי כבר כמו מתכון מעולה...
מרכיבים:
- מנגו טרי מקולף וחתוך גס
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט
- חופן של קוביות קרח
- שקית אבקת קולגן
- פסיפלורה טרייה
אופן ההכנה:
מכניסים לכוס הבלנדר את המנגו הטרי ומעל מוסיפים כוס מיץ תפוזים ושקית קולגן.
טוחנים למרקם חלק.
מעבירים לכוסות ומגישים עם פסיפלורה טרייה.
תיהנו 🙂